Hoe annuleer of hergebruik ik een plaatsingsverzoek?

Het kan voorkomen dat de situatie van de patiënt verandert of dat bijvoorbeeld de familie van de patiënt niet akkoord gaat met de gevonden plaats. In dit artikel lees je hoe je In dat geval een aanvraag annuleert of hergebruikt.

Dit heb je nodig

Zo doe je het

Plaatsingsverzoek hergebruiken

Als het transferproces nog niet is afgerond en er een nieuw plaatsingsverzoek verstuurd moet worden, kies je voor hergebruik.  

  1. Log in op ZorgDomein
  2. Open de lopende aanvraag
  3. Klik op Hergebruiken plaatsingsverzoek
  4. Controleer de gegevens. Informatie uit het oorspronkelijke plaatsingsverzoek die overeenkomt met de nieuwe aanvraag wordt automatisch overgenomen
  5. Vul de aanvraag aan en verstuur het nieuwe plaatsingsverzoek

Plaatsingsverzoek annuleren

Als de medische situatie van de patiënt is gewijzigd en het transferproces ten einde komt, kies je voor annuleren.

  1. Log in op ZorgDomein
  2. Open de lopende aanvraag
  3. Klik op Annuleren plaatsingsverzoek
  4. Bevestig de annulering. Hiermee stopt het transferproces direct

Afbeelding

hergebruik en annulering plaatsingsverzoek.jpg


Meer informatie