Hoe deactiveer ik het account van een medewerker?

Als een collega de praktijk verlaat, en een account gekoppeld blijft, kan de oud-medewerker mogelijk nog patiëntinformatie inzien. In dit artikel lees je hoe je de toegang van een (oud)medewerker direct intrekt. 

Dit heb je nodig

Zo doe je het

  1. Log in op ZorgDomein
  2. Ga naar Beheer > Organisatie & personen
  3. Klik op Personen
  4. Ga naar het persoonlijk account van de medewerker
  5. Klik op de functie en kies voor Deactiveren. Wil je alle actieve functies van een account in één keer deactiveren, klik dan op Alle functies deactiveren

Goed om te weten

  • Bij het deactiveren verwijder je alleen de toegang tot jouw organisatie. Het persoonlijke ZorgDomein-account van de gebruiker blijft bestaan, zodat zij dit bij een eventuele nieuwe werkgever weer kunnen gebruiken