Als bedrijfsarts heeft u meestal meerdere opdrachtgevers. Met één ZorgDomein-account bent u dan aangemeld bij meerdere omgevingen. Hoe bent u voor andere ZorgDomein-gebruikers te vinden binnen de functionaliteit Overleggen? Dat kan door zoektermen toe te voegen aan uw eigen ZorgDomein-account.

Dit artikel bevat informatie over:

Zoektermen toevoegen

De bedrijven of organisaties waarvoor u werkt kunt u toevoegen als zoektermen in uw eigen ZorgDomein-account. Dit gaat als volgt:

Stap 1: Klik in ZorgDomein rechtsboven in het scherm op uw naam. Er verschijnt een uitklapscherm met de optie ZorgDomein-account. Klik hierop.

Stap 2: Kies in het tweede vak voor het uitklappijltje om de functiegegevens te kunnen bewerken. Klik vervolgens op wijzig functiegegevens

Stap 3: Vul nu bij Zoektermen de namen van bedrijven en organisaties in.

Vindbaarheid binnen Overleggen

Een collega-zorgverlener die met u in contact wil komen via de functionaliteit Overleggen in ZorgDomein, kan nu zoeken op de zoektermen die u heeft ingevuld. De zoekfunctie in Overleggen toont alleen resultaten die de exacte zoekterm bevatten. Daarom is het van belang dat u alle organisaties waaraan u als bedrijfsarts gerelateerd bent toevoegt als zoekterm.