Als bedrijfsarts heeft u meestal meerdere opdrachtgevers. Voor ZorgDomein bent u met uw gebruiksaccount dan aangemeld bij meerdere omgevingen. Om vindbaar te zijn voor andere ZorgDomein gebruikers binnen de functionaliteit Overleggen is het mogelijk om de -zoektermen in te vullen in uw eigen ZorgDomein account.

Hoe doe ik dit?

Stap 1: binnen ZorgDomein kunt u rechtsboven in het scherm op uw naam klikken. Er verschijnt dan een uitklapscherm met de optie ZorgDomein-account: hier klikt u op.

Stap 2: Als u deze optie heeft geselecteerd kiest u in het tweede vak voor het uitklap pijltje om de functiegegevens te kunnen bewerken. Klik hier vervolgens op "wijzig functiegegevens".

Stap 3: Dan is het mogelijk om bij -Zoektermen - bedrijfsnamen in te vullen.