We adviseren al onze gebruikers om hun ZorgDomein-account compleet en up-to-date te houden. Door de correcte gegevens te gebruiken, werkt ZorgDomein beter en werkt ú beter met ZorgDomein. Let vooral op:

• de juiste functie: dit heeft invloed op het zorgaanbod en uw rechten binnen de applicatie.
  • een geldige persoonlijke AGB-code, zodat u als zorgverlener kunt verwijzen  (Let op: werkt u als waarnemer in een dagpraktijk? Gebruik dan niet uw eigen AGB-code, maar werk liever namens een praktijkhouder. Dan loopt de terugkoppeling vanuit de zorginstelling correct.)
  • E-mail algemene notificaties: dit mailadres gebruikt ZorgDomein bijvoorbeeld voor terugrapportage en de beantwoording van teleconsult. Dit hoeft niet het e-mailadres te zijn dat u gebruikt als inlognaam.
  • E-mail notificaties patiëntoverleg: voor notificaties bij nieuwe overleggen. Deze mail wordt op werkdagen (om 14.00 uur) verstuurd bij ongelezen overleggen.
  • Edifactadres: bij sommige informatiesystemen voor huisartsen en verloskundigen loopt de terugkoppeling van de verwijzing nog via Edifact. Daarnaast ontvangt u via Edifact een kopie van de terugrapportage of de beantwoording van teleconsult.

Bovendien kunnen we u met de juiste gegevens beter op de hoogte houden van relevante software-updates en advies geven om optimaal gebruik te maken van ZorgDomein.