Je kunt je ZorgDomein-account gegevens beheren door in de ZorgDomein applicatie via het blauwe balkje rechtsboven naar het menu te gaan. Je vindt daar de mogelijkheid om naar je persoonlijke profiel te gaan.

Kies 'wijzig persoonsgegevens' om bijvoorbeeld je naam aan te kunnen passen.

Kies een profielfunctie om de gegevens zoals AGB-code, BIG-code, Edifactadres etc. aan te kunnen passen

In uw profiel kunt u onder 'Patiëntoverleg' de instellingen voor Overleggen bewerken of Overleggen uitschakelen.

Inlognaam, wachtwoord of mobiel nummer aanpassen doet u onder het kopje 'Inloggegevens'.

- Wanneer u een andere inlognaam (e-mailadres) opgeeft, zullen wij een verificatie code sturen per e-mail ter controle van de opgegeven inlognaam (e-mailadres)

- Wanneer u een ander mobiel nummer opgeeft, zullen wij een verificatie code sturen per SMS ter controle van het opgegeven mobiele nummer

Bij inloggen via de web omgeving zal er altijd een verificatie code worden verzonden, standaard wordt deze via een SMS verzonden. Onder 'Inloggegevens' kunt u dit aanpassen naar e-mail. (Bijvoorbeeld omdat u geen mobiel bereik heeft in de omgeving waar u werkt)

Als laatste kunt u in het ZorgDomein-account onder 'Voorwaarden' terug vinden wanneer u de Verwerkersovereenkomst heeft geaccepteerd.