U kunt uw eigen ZorgDomein-account gegevens bekijken en aanpassen als u dit wilt. In dit artikel leest u om welke gegevens het gaat en hoe u ze kunt aanpassen.

Gegevens in uw ZorgDomein-account

Deze gegevens in uw ZorgDomein-account kunt u zelf aanpassen:

• voorletters, voornaam, achternaam
  • inlognaam (let op: dit is altijd een e-mailadres)
  • wachtwoord
  • mobiele telefoonnummer (om de verificatiecode te ontvangen)
  • AGB-code of BIG-nummer
  • e-mailadres voor notificaties
  • Edifactadres
  • Patientoverleg activeren/inactiveren
  • hoe u notificaties wilt ontvangen
  • welke notificaties u wilt ontvangen

Uw gegevens aanpassen

Klik in ZorgDomein rechtsboven op uw naam om uw account te openen. Klik in het menu vervolgens op ZorgDomein-account: naam.

• Klik op Wijzig persoonsgegevens om uw voorletters, voornaam of achternaam aan te passen.
  • Klik naast uw functie op het pijltje naar beneden om gegevens zoals AGB-code, BIG-nummer en Edifactadres aan te passen.
  • Klik op Patiëntoverleg om Patiëntoverleg te (in)activeren of de instellingen te bewerken.
  • Klik op Inloggegevens om uw inlognaam, wachtwoord of mobiel nummer aan te passen. Mogelijk ontvangt u een verificatiecode; zie hieronder.
  • Klik op Voorwaarden om uw Verwerkersovereenkomst in te zien en te accepteren.

Verificatiecode

• Geeft u een nieuwe inlognaam (e-mailadres) op, dan sturen we naar dit e-mailadres een verificatiecode om de inlognaam te controleren.
  • Geeft u een nieuw mobiel nummer op, sturen we per sms een verificatiecode om dit mobiele nummer te controleren.
  • Wanneer u via de webomgeving inlogt op ZorgDomein, ontvangt u altijd een verificatiecode. Standaard verzenden we deze code via een sms. Wilt de code per e-mail ontvangen, bijvoorbeeld omdat u geen mobiel bereik heeft op uw werk? Pas de verzendwijze dan aan onder 'Inloggegevens'.