U logt in via https://www.zorgdomein.nl/login of via de knop 'Inloggen' die u bovenaan deze pagina vindt.

Lukt het niet om in te loggen?

Check dan het volgende:

• Bevat uw inlognaam of wachtwoord hoofdletters? Zorg dan dat u deze correct invoert (en uw Caps Lock niet aanstaat).
  • Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.
  • ZorgDomein werkt niet meer met Internet Explorer 10 en lager, en ook niet met oudere versies van browsers als Chrome en Firefox. Is uw browser verouderd, update dan naar een nieuwere versie.
  • Het kan nodig zijn om de cache en cookies van uw browser te legen. Dit doet u via Extra > Browsergeschiedenis. Bij veel zorginstellingen zorgt de ICT-afdeling hier overigens voor.

Komt de verificatiecode via sms niet binnen?

Probeer dan het volgende:

• Controleer het bereik van uw mobiel
  • Zet uw mobiel uit en aan
  • Gebruik de laatst binnengekomen verificatiecode