Je kan inloggen via https://www.zorgdomein.nl/login of via de knop 'Inloggen' die je bovenaan deze pagina vindt.

Als het niet lukt om in te loggen, kan dit meerdere redenen hebben. Je zou de volgende zaken kunnen controleren:

• Bevat je inlognaam of wachtwoord hoofdletters? De applicatie is hier gevoelig voor
  • Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kan je op de inlogpagina kiezen voor 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord in kan stellen (Hiervoor moet je wel je gebruikersnaam (= een (persoonlijke) e-mailadres) invullen.
  • Internet Explorer 10 en lager en oudere versies van browsers (Chrome, Firefox) worden niet meer ondersteund. Werk je nog in een van deze browsers? Update dan je browser naar een nieuwere versie om in ZorgDomein te kunnen werken.
  • Ook kan het nodig zijn dat je de cache en cookies leegt van je browser. Dit kan je doen via Extra > Browsergeschiedenis. Bij een groot deel van de zorginstellingen loop dit via de ICT
  • Komt de verificatiecode via de SMS niet binnen, controleer dan je bereik, zet je mobiel uit en aan. Vaak komt de sms dan alsnog binnen. Het is belangrijk om de laatst binnengekomen verificatiecode te gebruiken.