ZorgDomein-account

Een ZorgDomein-account is uw persoonlijke account binnen de ZorgDomein-applicatie. Het bevat de volgende persoonlijke gegevens:

• Naam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geverifieerd mobiel telefoonnummer
  • Geaccepteerde ‘Voorwaarden gebruik ZorgDomein’
  • Gebruikersnaam (in de vorm van een persoonlijk e-mailadres)
  • Wachtwoord

ZorgDomein-profiel

Aan een ZorgDomein-account zijn een of meer ZorgDomein-profielen gekoppeld. Een ZorgDomein-profiel is uw functie met bijbehorende rechten bij één organisatie. Werkt u voor meerdere organisaties? Dan kunt u zich overal registreren met één ZorgDomein-account. Onder uw account hangen dan meerdere profielen.

Voorbeeld:
Met één ZorgDomein-account kan iemand Huisarts zijn in de eigen praktijk, Waarnemer bij verschillende andere praktijken en op de HAP, en ZorgDomein-beheerder bij een zorginstelling.