Wilt u het e-mailadres of het mobiele nummer van uw patiënt wijzigen, terwijl de verwijzing al verzonden is? Volg deze stappen.

Stap 1. Controleer deze gegevens in uw informatiesysteem, en pas ze zonodig aan.

Stap 2. Zoek de verwijzing in ZorgDomein op in Regie (zie 1 hieronder). Kijk bij de verzonden verwijzingen (2). Zoeken kan op naam, geboortedatum of ZorgDomein-nummer (3). Klik op de verwijzing om details te zien (4) en klik op Herzenden (5).

Stap 3. Klik aan dat u de patiënt alsnog ‘Digitaal via ZorgDomein’ wilt informeren (zie hieronder). Pas vervolgens het e-mailadres en/of telefoonnummer aan en verzend het bericht opnieuw.

Tip: u kunt via dit scherm ook de verwijsbrief, het aanvraagformulier of een persoonlijk bericht met de patiënt delen.