Om ZorgDomein te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat u een browser gebruikt die door ons wordt ondersteund en dat deze browser correct is ingesteld.

Wij adviseren gebruik te maken van een van de volgende browsers: Mozilla Firefox, Google Chrome of Internet Explorer 11.

• Mozilla Firefox en Google Chrome zijn al correct ingesteld om ZorgDomein te gebruiken.
  • Voor Internet Explorer hebben we een handig programma, dat de browser automatisch instelt. Ons advies is om dit uit te voeren op alle werkplekken binnen de praktijk.

Verder werkt u het prettigst wanneer u ZorgDomein full-screen gebruikt. Kijk bij minimale systeemvereisten voor de schermresolutie.