Om ZorgDomein te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat je een browser gebruikt die door ons wordt ondersteund en dat deze browser correct is ingesteld. We hebben daarvoor een handig programma, dat de browser automatisch instelt. Ons advies is om dit uit te voeren op alle werkplekken binnen de praktijk.

Je vindt het programma hier: zorgdomein.com/support

• Klik op ’Ik ben verwijzer’
  • klik onder ’Veel gebruikte tools’ op ’Optimalisatie werkplek uitvoeren’

Je kunt gebruik maken van de volgende browsers:

• Internet Explorer 11
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

Voor Mozilla Firefox en Google Chrome is er geen 'optimalisatie tool' nodig.