In het Adresboek vindt u zorgaanbieders. Wanneer u een zorgaanbieder in detail bekijkt, krijgt u het volledige zorgaanbod van de organisatie in beeld. U ziet vanzelf naar welke zorgproducten u kunt verwijzen; dit is afhankelijk van de instellingen van de zorgaanbieder.

Klik een zorgproduct aan en kies voor een van de zorgvragen. U komt dan op het aanbodscherm terecht, waarna u de verwijzing of diagnostiekaanvraag op de gebruikelijke manier kunt starten.

Lees hier meer over verwijzen en diagnostiek aanvragen met ZorgDomein.