Je kunt je ZorgDomein-account gegevens beheren door in de ZorgDomein applicatie via het blauwe balkje rechtsboven naar het menu te gaan. Je vindt daar de mogelijkheid om naar je persoonlijke profiel te gaan.

Kies 'wijzig persoonsgegevens' om bijvoorbeeld je naam aan te kunnen passen.

Kies een profielfunctie om de gegevens zoals AGB-code, BIG-code, Edifactadres etc. aan te kunnen passen

In uw profiel kunt u onder 'Patiëntoverleg' de instellingen voor Overleggen bewerken of Overleggen uitschakelen.

Inlognaam, wachtwoord of mobiel nummer aanpassen doet u onder het kopje 'Inloggegevens'.

- Wanneer je een andere inlognaam (e-mailadres) opgeeft, wordt er automatisch een verificatiecode verstuurt per e-mail ter controle van de opgegeven inlognaam (e-mailadres)

- Wanneer je een ander mobiel nummer opgeeft, wordt er automatisch een verificatiecode verstuurt per SMS ter controle van het opgegeven mobiele nummer

Bij inloggen via de web omgeving zal er altijd een verificatie code worden verzonden, standaard wordt deze via een SMS verzonden. Onder 'Inloggegevens' kun je dit aanpassen naar e-mail. (Bijvoorbeeld omdat je geen mobiel bereik hebt in de werkomgeving waar je werkt).

Als laatste kun je in het ZorgDomein-account onder 'Voorwaarden' terug vinden wanneer je de Verwerkersovereenkomst hebt geaccepteerd.