Verwijzing testen

• Ga in ZorgDomein naar de optie “Preview” om de situatie van de verwijzer te simuleren.
  • Boven in het scherm:
    • Optioneel: Selecteer de verwijzers functie waarmee u wil testen
    • Optioneel: Selecteer een ICPC code
    • Optioneel: Selecteer een datum
    • Belangrijk: Activeer het versturen van berichten (Bij “Berichten”)
  • Kies een van uw zorgproducten via het menu “Zorgvraag selecteren”
  • Start de verwijzing.
  • De optie “Informeer uw patiënt” is niet relevant voor een test. (Kies ‘Op papier’ en klik het print venstertje weg)
  • Er verschijnt een bevestiging. Hierbij wordt een ‘ZP’ code vermeld. Noteer deze voor latere vergelijking in uw informatiesysteem.
  • Klik “Verder” en rond de verwijzing helemaal af.
  • Klik op “Versturen” om de verwijsbrief naar het informatiesysteem te versturen.
  • Er verschijnt een pop-up met een bevestiging van de verwijzing. Klik op “Terug naar beginscherm”
  • Controleer uw informatiesysteem of de verwijzing is verwerkt.

Annulering testen

•  Zoek de verwijzing op in ZorgDomein bij “Regie” met behulp van de ZP code die u heeft genoteerd
  • Klik op de regel van de verwijzing om alle opties te openen.
  • Klik op de knop” Annuleren verwijzing”
  • Controleer in uw informatiesysteem of de annulering is verwerkt.