Dit artikel geeft informatie over:

Functie en gebruikers

Het Adresboek is een centrale plek waar alle zorgvragers en zorgaanbieders elkaar kunnen vinden, en waar zij zorgaanbod kunnen vinden en tonen. Het Adresboek geeft zorgprofessionals op een nieuwe manier inzicht in en toegang tot zorgaanbod. Iedereen met een ZorgDomein-account kan er gratis gebruik van maken.

Gebruik van het Adresboek

Het Adresboek geeft een compleet beeld van de zorgvragers en -aanbieders in ZorgDomein: van iedere organisatie ziet u alle locaties en het complete zorgaanbod. U kunt zoeken naar:

• locaties: iedere locatie wordt aangegeven op een kaart. Ook tonen we adressen en contactgegevens (voor zover bekend).
  • zorgaanbod: u ziet het complete zorgaanbod van een organisatie, verdeeld over de locaties. Verwijzers krijgen te zien naar welke producten zij kunnen verwijzen; dit is afhankelijk van wat de zorgaanbieder heeft ingesteld. Lees hier verder hoe u kunt verwijzen.

Toegang tot het Adresboek

U komt bij het Adresboek via de blauwe navigatiebalk bovenin ZorgDomein. We voegen de komende periode nieuwe manieren toe om bij het Adresboek te komen.

Feedback op het Adresboek

Via de feedback button in het Adresboek kunnen gebruikers feedback met ons delen. U vindt de button aan de rechterzijde van het scherm. We gebruiken uw input graag om het Adresboek verder te ontwikkelen.