De documenten (patiëntinformatiefolder/naslagwerk) in ZorgDomein werken met het HTML bestandstype. Om een document geschikt te maken voor de zorgproducten dienen deze eerst door ZorgDomein te worden geconverteerd naar het HTML type.

Om een document in ZorgDomein beschikbaar te maken, ontvangen we deze graag via support@zorgdomein.nl. We ontvangen graag een document met verwerkbare tekst, dus geen afbeeldingen zoals bijvoorbeeld png of jpg, maar bijvoorbeeld een docx, txt of desnoods pdf bestand. (Een simpele vuistregel is: Als de tekst gekopieerd en geplakt kan worden is het verwerkbare tekst.)

Na ontvangst plannen wij het in en sturen we je een inschatting wanneer deze beschikbaar is in ZorgDomein. De snelheid hangt van omzetten hangt af van de capaciteit en grootte van het document.