Aan een zorgproduct in ZorgDomein kunt u documenten toevoegen, zoals een naslagwerk of een informatiefolder voor de patiënt. ZorgDomein moet deze documenten wel eerst converteren naar een HTML-bestandstype.

Stuur uw document daarvoor naar support@zorgdomein.nl. Direct na ontvangst laten we u weten wanneer het document beschikbaar zal zijn in ZorgDomein.

Let op: het document moet verwerkbare tekst bevatten, bijvoorbeeld met extensie .docx of .txt. Als vuistregel kunt u hanteren dat de tekst gekopieerd en geplakt moet kunnen worden. Documenten met extensies .png of .jpg kunnen we niet verwerken.