Steeds meer artsen maken gebruik van ZorgDomein om keuringsformulieren voor het CBR in te dienen.
Via het startscherm van ZorgDomein kunt u op de knop 'Keuring uitvoeren' klikken om het keuringsformulier op te halen en te beantwoorden.
Op het artsenportaal van het CBR kunt u meer informatie lezen en ook vindt u hier een uitgebreid stappenplan hoe dit precies in zijn werk gaat.

Als ZorgDomein hebben wij geen inzage in de status van de keuring; of en waarom deze is geannuleerd en ook hebben wij geen inzage in patiëntgegevens.
Inhoudelijke vragen of opmerkingen over de keuring of de inhoud van het formulier, kunt u dan ook het beste stellen aan het CBR.