In uw Patiëntoverleg-profiel kunt u aangeven dat u niet beschikbaar bent. Degene die u een bericht stuurt krijgt dit te zien.

In de app-versie kunt u via een vrij tekstveld een afwezigheidsbericht op maat maken. Zo informeert u uw collega’s precies welke periode u niet beschikbaar bent en wie eventueel uw vervanger is. Alle gebruikers van Patiëntoverleg (zowel de app als de desktop-versie) zien deze informatie.