Voor Patiëntoverleg heb je de mogelijkheid om in je profiel aan te geven dat je 'Afwezig' bent. Andere zorgverleners die je een berichtje willen sturen zien dan dat je op dat moment afwezig bent en niet beschikbaar bent om berichten te beantwoorden.

In de app-versie kun je bovendien via een vrij tekstveld een afwezigheidsbericht op maat maken. Zo informeer je collega’s precies welke periode je afwezig bent en wie eventueel je vervanger is. Alle gebruikers (zowel app als desktop) zien deze informatie.