Wilt u dat nieuwe zorgverlenersgroepen naar uw zorgaanbod kunnen verwijzen? Daarvoor moet u een aanpassing doen in een of meer zorgproducten.

In dit artikel vindt u informatie over:

Eén zorgproduct aanpassen:

• Ga naar Beheer
  • Selecteer ‘Zorgproducten’
  • Selecteer het product
  • Klik onder rubriek ‘Koppelen’ bij Zorgverleners op ‘x geselecteerd’ (1)
  • Zet het vinkje aan/uit bij de desbetreffende functie(s) en klik op ‘Selecteer’ (2)
  • Klik onderaan op ‘Doorvoeren’

Meerdere zorgproducten aanpassen:

• Ga naar Beheer
  • Selecteer ‘Zorgproducten’
  • Selecteer met behulp van filters en vinkjes de groep zorgproducten die u wilt aanpassen (1)
  • Klik op de knop ‘Bulk bewerken’ (2)

• Controleer het aantal geselecteerde producten dat u gaat bewerken (3)
  • Selecteer ‘Zorgverleners’ (4) bij ‘Wat wilt u wijzigen?’
  • Vink bij rubriek ‘Nieuw’ (5) alle zorgverleners aan die in de nieuwe situatie naar deze producten mogen verwijzen (dus ook de zorgverleners die dit nu al mogen!).
  • Klik onderaan op ‘Doorvoeren’.

Let op! De wijziging wordt direct doorgevoerd en kan niet ongedaan worden gemaakt.