Als u via ZorgDomein verwezen bent, ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link: de oranje knop 'Inloggen'. Klik hierop om naar het portaal te gaan. Klik vervolgens op de blauwe knop 'Verstuur sms' om een sms met uw inlogcode te ontvangen.

U ontvangt binnen twee minuten een sms met een inlogcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u inloggen om het Patiëntbericht te bekijken. De inlogcode is 30 minuten geldig. Indien nodig kunt u telkens opnieuw een inlogcode aanvragen. Let op: gebruik altijd de laatst verkregen sms-code.

Ontvangt u geen sms? Neem dan contact op met uw verwijzer (bijvoorbeeld uw huisarts) om het gebruikte mobiele telefoonnummer te controleren en eventueel te corrigeren. Daarna kan de e-mail (nogmaals) naar u verstuurd worden.