Voor toegang is het nodig dat u via ZorgDomein bent verwezen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link voor één specifieke verwijzing. Klik op de oranje knop 'Inloggen' om naar het portaal te gaan.

Vraag nu uw inlogcode op per SMS door te klikken op de blauwe knop 'Verstuur SMS'.

Met de ontvangen inlogcode kan nu ingelogd worden om het patiëntbericht te bekijken. Iedere keer wanneer u (vanuit de mail) terecht komt op het verstuur een SMS-code schermpje en drukt op de knop ‘Verstuur-SMS’ wordt er een nieuwe SMS-inlogcode gegenereerd ( de inlogcode is 30 minuten geldig).

U moet dus altijd inloggen met de laatst verkregen SMS-code.