Om toegang te krijgen, is het nodig dat u via ZorgDomein bent verwezen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link voor één specifieke verwijzing. Klik op de oranje knop 'Inloggen' om naar de ZorgDomein Patiëntomgeving te gaan.

Klik nu op de blauwe knop 'Verstuur sms' om een sms met uw inlogcode te ontvangen.

Met de ontvangen inlogcode kunt u inloggen om het Patiëntbericht te bekijken. De code is 30 minuten geldig. Indien nodig kunt u telkens opnieuw een inlogcode aanvragen. Let op: gebruik altijd de laatst verkregen sms-code.