Weet uw patiënt de inlogcode voor het ZorgDomein Patiëntportaal niet meer? Dan kan hij of zij gewoon opnieuw op de knop 'Inloggen' in de e-mail klikken.

Daarna drukt de patiënt op de knop 'Verstuur sms' om opnieuw een sms met de inlogcode op de mobiel te ontvangen.

Met deze code kan hij of zij inloggen om het Patiëntbericht te bekijken. De inlogcode is 30 minuten geldig. Als de sms-code verlopen is, kan de patiënt een nieuwe aanvragen.

Eventueel kunt u via de tab ‘Regie’ het Patiëntbericht afdrukken.