De patiënt vindt in ZorgDomein informatie over:

• hoe het bezoek tot stand komt
  • waar hij of zij verwacht wordt
  • welke voorbereiding eventueel nodig is voorafgaand aan het bezoek aan de zorginstelling

Daarnaast kunt u als verwijzer via het digitale Patiëntbericht:

• de verwijsbrief en/of het aanvraagformulier met de patiënt delen
  • een persoonlijk bericht met de patiënt delen

Om een bericht te kunnen sturen, kiest u tijdens de verwijzing bij ‘Wijze van informeren’ voor 'Digitaal via ZorgDomein’. Om het bericht te ontvangen, gaat de patiënt naar het ZorgDomein Patiëntportaal via de knop 'Inloggen' in de e-mail die hij of zij ontvangt.