Wat heeft een patiënt nodig om toegang te krijgen tot ZorgDomein?

• ZorgDomein-nummer: de patiënt ontvangt een persoonlijk ZorgDomein-nummer dat gekoppeld is aan een unieke verwijzing.
  • E-mail met persoonlijke link: om de patiëntinformatie die bij deze verwijzing hoort te kunnen bekijken, ontvangt de patiënt een e-mail met een persoonlijke link naar het portaal van ZorgDomein gekoppeld aan deze verwijzing.
  • Inlogcode: de patiënt vraagt een sms op met een inlogcode van zes cijfers waarmee hij of zij kan inloggen in het ZorgDomein Patiëntportaal. Deze inlogcode is 30 minuten geldig. Op verzoek wordt per sms een nieuwe code verzonden.