ZorgDomein voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van digitale veiligheid (zie de informatie over Privacy en beveiliging). Met Patiëntoverleg verstuurt u dus veilig berichten naar andere zorgverleners. De app maakt gebruik van een beveiligde login, gecombineerd met inlogcode en fingerprint-technologie. Uw data zijn altijd goed beschermd. Daarnaast worden bijlagen niet automatisch opgeslagen op de filmrol of fotogalerie van uw mobiel.