Patiëntoverleg starten op uw mobiele telefoon

Om te beginnen installeert u de Patiëntoverleg-app voor Android (beschikbaar in Google Play) of iOS (beschikbaar in de App Store).

• open vervolgens de Patiëntoverleg-app op uw mobiel
  • log in op ZorgDomein met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  • dankzij fingerprint-technologie kunt u ook eenvoudig inloggen door uw vingerafdruk te scannen

Patiëntoverleg starten op uw computer

Om te beginnen activeert u Patiëntoverleg in uw ZorgDomein-account. Vervolgens start u een Patiëntoverleg op uw computer; ook via uw ZorgDomein-account.

Inloggen gaat als volgt:

• als verwijzer volgt u de normale route vanuit uw eigen Informatiesysteem (XIS)
  • andere zorgverleners gaan naar zorgdomein.com en loggen hier in