Uw organisatie werkt nog niet met ZorgDomein

Werkt uw organisatie nog niet met ZorgDomein, klik dan hier om uw organisatie aan te melden voor Patiëntoverleg. U ontvangt een e-mail om een persoonlijk account aan te maken.

Persoonlijk ZorgDomein-account aanvragen

Maakt u nog geen gebruik van ZorgDomein, vraag dan eerst hier (kosteloos) een persoonlijk ZorgDomein-account aan. Wanneer uw aanmelding is verwerkt, kunt u inloggen op www.zorgdomein.nl/login en start u Patiëntoverleg.

Om overal gebruik te kunnen maken van Patiëntoverleg, installeert u ook de app voor Android (beschikbaar in Google Play) of iOS (beschikbaar in de App Store).